Den Ringa Begynnelsen - Carl-Gustaf Severin

Kallelsen - Daniel Alm

Kraften i Guds Kärlek  - Sebastian Stakset

Mission, Harvest & Love - John E. Thomas

Kärlek Väckelse - Cornelia Forsberg

Encountering The Fathers Love - Ian Andrews

Live Healing Prayer on Wednesdays with Jonatan Svensson in English. Find your local time below:
Broadcasts times: 
 Sweden 21.00, Finland 10 pm (22.00), Great Britain 9 pm, Chennai 00:30 pm, Calcutta 00:30 pm
 Mumbai 00:30 pm, Dar es-salaam 10 pm, Sidney 5 am, Los Angeles, CA 12 am, Dallas, Tx 2 pm

GÅVA TILL VÅRA TITTARE
Vår vän John E. Thomas som vi spelat in nya avsnitt med under sommaren har erbjudit alla LoveRevival tittarna att få en kostnadsfri neddladdning av ett budskap av honom med titeln Father God is love.  
Länken till erbjudandet hittar du på de kommande LoveRevival avsnitten med John E. Thomas

(Observera att det är endast mp3 nedladdningen som är kostnadsfri när du använder rabbatt koden som visas exclusivt på tv)


FREE GIFT TO OUR VIEWERS
Our friend John E. Thomas has offered to give the viewer of LoveRevival a free download of his message entiteled "Father God is love"  
The link to the free download is found on the comming LoveRevival episodes with John E Thomas. 
(Please notice that it's only the download that are free of charge when you use the coupong code shown on tv)

LoveRevival Live

Sedan vi började sända LoveRevival Live på vår Facebook sida i januari 2018 Har vi upplevt hur Guds kärlek och kraft har berört många  via våra live sändningar. Berättelser om hur Gud har helat, berört och befriat verkar aldrig ta slut. Var med du också och ta del av vad Gud gör genom dessa live sändningar på söndag kvällar 21.00 . 
(Vi sänder också på Youtube för dig som inte har Facebook)