Jonatan Svensson predikar under ämnen VÄXTKRAFT - ATT LEVA BERONDE AV KRAFTEN IFRÅN HÖJDEN.  Vi lever i en tid då det är så lätt att göra sig oberonde av den Helige Andes kraft. Vi behöver pånytt överlåta oss och göra oss beroende av den Helige Andes Kraft för att se tillväxt och genombrott i våra församlingar och i vår personliga vandring.  

Live Healing Prayer on Thursdays with Jonatan Svensson in English. Find your local time below:
Broadcasts times: 
 Sweden 20.00, Finland 9 pm (21.00), Great Britain 7 pm, Chennai 11:30 pm, Calcutta 11:30 pm
 Mumbai 11:30 pm, Dar es-salaam 9 pm, Sidney 4 am, Los Angeles, CA 11 am, Dallas, Tx 1 pm

GÅVA TILL VÅRA TITTARE
Vår vän John E. Thomas som vi spelat in nya avsnitt med under sommaren har erbjudit alla LoveRevival tittarna att få en kostnadsfri neddladdning av ett budskap av honom med titeln Father God is love.  
Länken till erbjudandet hittar du på de kommande LoveRevival avsnitten med John E. Thomas

(Observera att det är endast mp3 nedladdningen som är kostnadsfri när du använder rabbatt koden som visas exclusivt på tv)


FREE GIFT TO OUR VIEWERS
Our friend John E. Thomas has offered to give the viewer of LoveRevival a free download of his message entiteled "Father God is love"  
The link to the free download is found on the comming LoveRevival episodes with John E Thomas. 
(Please notice that it's only the download that are free of charge when you use the coupong code shown on tv)

LoveRevival Live

Sedan vi började sända LoveRevival Live på vår Facebook sida i januari 2018 Har vi upplevt hur Guds kärlek och kraft har berört många. Berättelser om hur Gud har helat, berört och befriat verkar aldrig ta slut. Var med du också och ta del av vad Gud gör genom dessa live sändningar på söndag kvällar 21.00 . 
Här är några av alla den respons vi fått från våran live sändning.