Tv Vision Sverige
www.VisionSverige.com

Tis 07.00
Ons 8pm CET (21.00 Svensk tid) Live Healing Prayer only on Facebook and Youtube
Tor 11:30
Lör 21.00
Sön   LoveRevival Live  21:00 (kan även ses på på Facebook och på YouTube Live)

Play-tjänst 
www.vsplay.se

Tv  Visjon Norge
www.VisjonNorge.com

Mån 00:30
Tis 11:30
Tors 06:00, 23:00
Lör 01.00
 


VSPLAY.SE
www.VsPlay.se


Se alla LoveRevival avsnitten när du vill via denna play-tjänst helt kostnads fritt.

See all our talkshows ondemand any time 

Live Healing Prayer on Wednesdays with Jonatan Svensson in English. Find your local time below:

Broadcasts times: 

 Sweden 21.00, Finland 10 pm (22.00), Great Britain 9 pm, Chennai 00:30 pm, Calcutta 00:30 pm
 Mumbai 00:30 pm, Dar es-salaam 10 pm, Sidney 5 am, Los Angeles, CA 12 am, Dallas, Tx 2 pm

Här hittar du Vision Sverige

Här hittar du Visjon Norge